VAKBEURS Recycling: Reduce ReUse en Recycling

Vakbeurs Recycling maakthoofdthema voor 2017 bekend

Het hoofdthema voor de achtste editie van vakbeurs Recycling is bekend: Reduce, ReUse en Recycling. Daarbij komen belangrijke onderwerpen aan bod, zoals ‘van afval
naar grondstof’, ‘circulaire economie’, ‘ketensamenwerking’ en ‘innovatieve
ontwikkelingen’. Deze speerpunten moeten er mede voor zorgen dat Recycling haar
naam als hét centrum van de Benelux voor de recyclingbranche ook in 2017 zal
waarmaken.

Advertising
 

Onder andere afvalproducerende bedrijven, afvalinzamelaars, afvalverwerkers en gemeentes komen naar Recycling om kennis te maken met de nieuwste oplossingen, producten en diensten die de recyclingbranche te bieden heeft. Daarnaast komen zij ook voor de netwerkgelegenheid. “Al acht jaar bedienen we de recyclingmarkt met deze vakbeurs,” zegt Severa dos Santos. “Het is onze primaire taak om de branche te voorzien in haar behoeften.
Om hier zo goed mogelijk op in te spelen hebben we een adviescommissie met ‘het geluid uit de markt’ in het leven geroepen. Zo zijn we nog beter in staat om een niet te missen evenement als Recycling te organiseren”, aldus Dos Santos.

Sterker door samenwerkingen

Naast een adviescommissie investeert de beursorganisatie in nauwe contacten met exposanten en bezoekers. Branchevereniging BRBS Recycling verzorgt ook dit jaar op de woensdagochtend Het Recyclingsymposium. Sprekers vanuit de overheid en het bedrijfsleven verbreden de blik op het thema circulaire economie.

Meer informatie via de site van Recycling Symposium

Beleving op de beursvloer

Tijdens Recycling 2017 is er extra aandacht voor beleving. Er wordt een Must-See Route uitgestippeld met innovaties van exposanten, er komt een kennisprogramma, exposanten maken kans op het winnen van de Participation en Innovation Award en Troostwijk organiseert net als voorgaande jaren een online veiling met onder andere recyclingmachines.
Voor bedrijven uit de bouw- en sloopsector is speciaal de Bouw & Sloop Area ingericht. De organisatie verwacht binnenkort meer activiteiten bekend te maken om de beleving op de beursvloer te stimuleren.

Beursdata Recycling 2017

Recycling vindt plaats op 24, 25 en 26 oktober in Evenementenhal Gorinchem, Nederland.

Meer informatie over de beurs Recycling


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *