VACATURE bij Profex voor een assistent bodem

Studie- en adviesbureau Profex heeft een vacature voor een 

Advertising
 

assistent bodem

Wie is Profex?

Profex, een merk van United Experts, is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn de ervaren gids van onze klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Een pragmatische en probleemoplossende aanpak is onze tweede natuur. Bovendien biedt onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving een maximale slaagkans voor het project van onze klant. Hij kan steeds rekenen op ons betrouwbaar en vooruitstrevend advies. Samen staan we voor gedurfd ondernemerschap! Meer informatie over Profex vind je op www.profex.be.

Om onze groei te bestendigen en onze ambities waar te maken willen wij ons team in het kantoor te Wetteren of in het kantoor te Beringen versterken met een (m/v) assistent bodem.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de consultants van de bodemafdeling. 

Als assistent ondersteun je het bodemteam voornamelijk in de administratie van technische verslagen en oriënterende bodemonderzoeken. Na verloop van tijd ben je in staat om de rapporten zelfstandig tot het einde af te werken. Verder voer je ook veldwerk (manuele grondboringen, het plaatsen van peilbuizen, het bemonsteren van peilputten, …) uit waarbij je werkterrein heel Vlaanderen is. De administratieve ondersteuning doe je vanuit het kantoor in Wetteren of in Beringen.

In de samenwerking met en opleiding door onze experten leer je onze ‘corporate identity’, doelgroepen en expertises kennen zodat je als assistent bodem mee de kracht vormt achter onze groep en het bedrijf van onze klant.

Profiel

Je bent schoolverlater of je wenst professioneel een andere weg in te slaan en je combineert dat met een uitgesproken interesse in de bodemproblematiek. Daarnaast voltooide je een hogere opleiding, bij voorkeur in een wetenschappelijk georiënteerde richting. Als bodem in je opleiding al aan bod is gekomen, is dit uiteraard een pluspunt.

Werkervaring in hetzelfde domein is geen vereiste. Er wordt immers een doorgedreven opleiding voorzien. Zou je toch al relevante ervaring hebben opgedaan inzake bodemonderzoek, dan is dat zeker een meerwaarde.

Je bent verder iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, in staat bent om de projecten zelfstandig op te nemen en ook oog hebt voor efficiëntie. Een rijbewijs B is noodzakelijk om je van en naar de projecten te kunnen verplaatsen.

Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons zeker weten!

Aanbod

Je kan werken in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en vakmanschap zeker zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket.

We voorzien een vaste plaats op ons kantoor in Wetteren of in Beringen, afhankelijk van je woonplaats.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en in de job? Stuur dan je cv en, nog belangrijker, een brief waarin je ons uitlegt waarom jij voor deze job kiest en welke ervaring je meebrengt, naar [email protected].

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Stijn Santermans. 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *