(foto: Epson)

Henning Ohlsson van Epson erkend als Top CSR Influence Leader

De Top 100 Corporate Social Responsibility Influence Leaders-lijst brengt de bijdragen van MVO-leiders wereldwijd in kaart die werken aan het bevorderen van duurzaamheid, het beschermen van kwetsbare bevolkingsgroepen en het bevorderen van eerlijk en ethisch ondernemen. Epsons eigen CSR Director, Henning Ohlsson, staat vermeld in de Top 10 van deze prestigieuze lijst.

De onafhankelijk samengestelde lijst omvat influencers van over de hele wereld die een belangrijke positieve bijdrage hebben geleverd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen in 2019-2020. De genomineerden waren direct betrokken bij het aansturen van een MVO-programma in 2019-2020 en worden gezien als toonaangevend in hun vakgebied.

Advertising
 

Het is een indrukwekkende prestatie om de Top 10 van deze lijst te halen en het getuigt van de grote stappen die Epson maakt om zijn zakelijke duurzaamheidsdoelen te verwezenlijken.

Bekijk hier de volledige lijst.

Weetje: in dit filmpje toont Henning Ohlsson hoeveel energie je nodig hebt om een blad papier te printen op een inkjetprinter. Hij fietst de energie bij elkaar.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *