ONE I Outdoor Network Event

DATUM/TIJD di 28 september 2021 13:00 - 17:00
LOCATIE Frank Van Dyckelaan 15 Temse België
URL

CATEGORIE(ËN)

Cordeel Group en Flux50 nodigen je met veel genoegen uit voor een groots netwerk-event op 28 september 21 op de inspirerende site van de voormalige Boelwerf in Temse.

Alle detailinfo en inschrijven

Zo’n 250 energieprofessionals verzamelen bij dit event. De ideale gelegenheid om na lange tijd opnieuw in levende lijve bij te praten, sectorgenoten terug te zien, nieuwe contacten te leggen en innovatieve plannen te smeden met andere Vlaamse bedrijven.

Het decor voor dit weerzien is de site van Cordeel en Imtech. waar ze heel sterk geloven in Vlaamse innovatiekracht. Dat merk je aan de projecten die ze er realiseren:  een getijdencentrale, drijvende zonnepanelen, opslag via een energieheuvel, een ingenieus systeem voor het energiemanagement van de verschillende kantoorgebouwen waarin ook de elektrische vloot van bedrijfsauto’s wordt ingeschakeld. Op het event krijg je dan ook de unieke kans om al deze projecten van kortbij te bezichtigen.

Heel het event wordt opgeluisterd door onze Federale minister van Energie Tinne Van der Straeten. Daarnaast komen in verschillende sessies topics aan bod zoals het belang van havens als energie-knooppunt, veiligheid en duurzaamheid bij batterijen, DC en alternatieve energieproductie.