Milieucoördinator B

Datum/Uur - do 25 februari 2021 (0:00 )
Categorie - Omgeving
Locatie -
Adres -
URL - Milieucoördinator B

Deze langlopende opleiding is bedoeld voor wie als milieucoördinator niveau B aan de slag wil en daartoe het wettelijke opleidingsniveau dient te behalen:
43 sessies vanaf donderdag 25 februari 2021

Organisator: Amelior

Alle detailinfo en inschrijven

Waarom dit thema?

Zoekt u expertise in het kluwen van de milieuwetgeving? Worstelt u met milieufiscaliteit en subsidies? Moet uw omgevingsvergunning aangevraagd of herzien worden? Wat met afvalwater, luchtemissies en geurhinder? Wilt u energie binnen de productie besparen? Deze opleiding maakt u wegwijs in deze en nog veel meer thema’s.

Elk bedrijf dat volgens de indelingslijst van bijlage 1 van VLAREM II is ingedeeld in de eerste klasse, is overigens verplicht een milieucoördinator aan te stellen. Deze erkende opleiding biedt u de mogelijkheid om aan deze wettelijke verplichting te voldoen.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor wie als milieucoördinator niveau B aan de slag wil en daartoe aan het wettelijke opleidingsniveau moet voldoen. Ook voor de mensen/organisaties die zelf een degelijk en effectief milieubeleid wil uitbouwen (bv. productieleiders, diensthoofden, directeurs, stafmedewerkers, interne auditors, …).

Kortom, een ideale opleiding voor al wie een goed onderbouwd advies wil kunnen geven omtrent het milieubeleid op diverse niveaus binnen de organisatie.

 

Alle detailinfo en inschrijven

amelior logo