Energiemanager – European Energy Manager Training

DATUM/TIJD di 23 februari 2021 0:00
LOCATIE
URL online

CATEGORIE(ËN)
Deze opleiding staat even niet meer ingepland of is volzet. Laat uw e-mailadres na en we houden u op de hoogte van nieuwe data

Organisator: Amelior

Alle detailinfo en inschrijven

Waarom dit thema?

De stijgende vraag naar energie en de hiermee gepaard gaande stijgende energieprijzen heeft als gevolg dat er meer en meer efficiënt dient omgegaan te worden met energie. Ook binnen het bedrijfsleven is men stilaan tot dit besef gekomen. Dit heeft voor een nieuwe functie gezorgd, de zogenaamde energiemanager.

Om alles uit het energiebeleid van uw organisatie te halen, heeft de energiemanager kennis nodig. Actuele (wetgevende) kennis, maar vooral ook praktische en technische kennis, toegespitst op de mogelijkheden van het bedrijf.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die op een professionele wijze aan energiemanagement wil doen. We denken hierbij aan personen die door de directie aangeduid worden om energieprojecten te leiden, te coördineren of op te volgen.

Ook experts en leidinggevenden die zelf verantwoordelijk zijn voor een deel van het bedrijf (bijvoorbeeld productiemanagers, onderhoudsmonteurs, processengineers en -technici in de fabriek), energiedienstverleners en -adviseurs zijn de typische doelgroep voor de cursus European Energy Manager.

 

Alle detailinfo en inschrijven

amelior logo