Bijscholing milieucoördinatoren en energiemanagers

DATUM/TIJD wo 12 mei 2021 9:00 - 10:30
LOCATIE Zelebaan 100 Lokeren België
URL

CATEGORIE(ËN)

 

Organisator: Amelior

Alle detailinfo en inschrijven

Waarom dit thema?

Milieuwetgeving, milieumanagementsystemen, milieu- en crisiscommunicatie, milieutechnologie, kosten/batenanalyse voor milieuprojecten, monitoring en statistiek, … Allemaal thema’s waarin de milieucoördinator zich als een vis in het water moet voelen. De milieucoördinator dient te beschikken over kennis en vaardigheden om zijn taken in te vullen van rapporteur, adviseur, coach, controleur, … en dit binnen de bedrijfscultuur.

De taak van een energiemanager is niet minder omvangrijk. Stijgende energieprijzen en strenger wordende milieueisen maken de aandacht voor energie in administraties en industrie actueel. Bovendien is de energiewetgeving in volle evolutie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het belang van energiemanagement binnen de organisatie heel wat gegroeid is.

Via periodieke updates waarbij we een mix van informatie (managementsystemen, technologie, wetgeving, economie) en vaardigheden (coaching, communicatie) aan bod laten komen, wil Amelior de milieucoördinatoren en energiemanagers maximale ondersteuning bieden.

Alle detailinfo en inschrijven

amelior logo