ECMR Award 2015 voor Kärcher Belux

ECMR Award 2015 voor Kärcher Belux

 

Advertising
 

ECMR staat voor European Cleaning Machines Recycling. Het bedrijf, dat van start ging in 2012, demonteert ingeruilde/gebruikte machines uit de schoonmaakindustrie. Het hecht veel belang aan een innovatieve, duurzame demontage waarbij de aangeboden machines totaal gerecyleerd kunnen worden. Want ook in de schoonmaakbranche hebben producenten, distributeurs en eindgebruikers een grote verantwoordelijkheid op vlak van het afvalprobleem. ECMR wil samen met de verschillende actoren in de branche werken aan de oplossing. Het uitschrijven van de ECMR Award is een initiatief dat hiertoe bijdraagt.

In 2015 nam Kärcher Belux het grootste volume gebruikte machines uit de markt en voerde deze af via duurzame ECMR-verwerking. Tijdens ISSA/Interclean 2016 in Amsterdam overhandigde André Vonk, medeoprichter van ECMR, de prijs in de categorie ‘Best Manufacturer’ aan Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Belux.

‘Bij Kärcher zijn we bijzonder begaan met het milieu. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen liggen bij ons in de bovenste schuif. Namens Kärcher Belux ben ik dan ook erg blij met deze erkenning.

 

bron: Kärcher
datum: 12-05-2016


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *