DEME Environmental Contractors (DEC)

DEME Environmental Contractors (DEC) is een internationale milieuaannemer met meer dan 30 jaar ervaring in het saneren van verontreinigde gronden. DEC is gespecialiseerd in grond- en grondwatersanering, sedimentbehandeling, recyclingtechnieken, storttechnieken en milieubaggeren.

Dankzij zijn multidisciplinaire teams kan DEC diensten aanbieden in elke fase van een project; van saneringsproject tot langetermijncontracten voor ontwerp, bouw, onderhoud en financiële contracten voor complexe milieuoplossingen. 

In het kader van brownfield-herontwikkeling bouwt DEC sterke en duurzame partnerschappen op met investeerders, site-eigenaren en faciliteert complexe vastgoedtransacties.

De technische en onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen van DEC werken voortdurend aan de ontwikkeling en verbetering van bestaande saneringstechnieken en introduceren nieuwe technologieën op de milieumarkt.

Als toonaangevend bedrijf in de milieusector beschouwt DEC duurzaam werken en veiligheid als de hoogste prioriteiten. DEC beheert onafhankelijk geaccrediteerde systemen voor QHSE en andere systemen en heeft de juiste certificering.