Contact

Contacteer de redactie

Heb je interessante input over een thema dat te maken heeft met duurzaam ondernemen, circulaire economie, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), milieucompartimenten lucht water bodem geur land CO2, natuur & biodiversiteit, hernieuwbare & duurzame energie, mobiliteit, innovatie, cleantech, SDG’s (sustainable development goals), wet- en regelgeving, duurzaam beleggen en investeren …?

Abonnementen 

Wil je een toegang tot de volledige site van ecoTips? Neem dan een abonnement door je gegevens in te vullen op de abonnementenpagina .

Met praktische vragen over de abonnementsformules kan je terecht bij Bieke Bockx via [email protected] of telefonisch op +32 (0)13 29 46 04.

Publiciteit en partnerships

Zijn bedrijven jouw doelgroep? En dan vooral diegene die interesse hebben in duurzame producten en diensten? Dan ben je bij ecoTips aan het juiste adres. Wij voorzien een hele waaier aan samenwerkingsmogelijkheden online en in print, advertenties, banners, content partnerships en events. Vraag meer informatie:

Uitgever ecoTips

Pergamino bvba – Steenweg Diest 4 – 3271 Scherpenheuvel-Zichem
Tel. +32 (0)13 29 46 04
www.pergamino.be

Meer informatie over Pergamino?

Verhalen over duurzaamheid en duurzaam ondernemen vertellen aan een groot publiek, dat is onze passie.

Meer over Pergamino vind je op www.pergamino.be. Het bedrijf werd eind 2010 opgericht en is gespecialiseerd in storytelling. Het uitgeven en inhoudelijk vormgeven van een magazine als ecoTips, past daar perfect in.
De medewerkers van Pergamino hebben zelf een verleden in de milieu- en duurzaamheidssector, als milieucoördinator, bodem- en kwaliteitsdeskundige. Ze zijn gebeten door wetenschap en techniek.