BIODIVERSITEIT – Eerste event Green Deal Bedrijven en Biodiversiteit in november

Op 20 september ging de Green Deal Bedrijven en Biodiversiteit‘ van start. En iets meer dan een maand later kunnen deelnemers al afzakken naar een eerste event. Daar kunnen ze heel wat opsteken, van specialisten te zake, en ook van elkaar. Deelnemen is voorbehouden aan de Green Deal-partners. Aansluiten is nog mogelijk tot eind 2018.

Advertising
 

Infomarkt en netwerkmoment

Op 6 november kunnen de deelnemers van de Green Deal Biodiversiteit deelnemen aan een een infomarkt waar ze in contact kunnen komen met de ondersteunende partners (studiebureaus, aannemers, etc.). Zo kunnen de eerste plannen gemaakt worden om de engagementen in de praktijk te realiseren. Tevens kunnen ze van de gelegenheid gebruik maken om te netwerken met de andere deelnemers.

Praktische informatie

Het netwerkmoment vindt plaats op 6/11/2018 van 9u30 tot 12u00. Het programma ziet er als volgt uit: 

  • 9.30u: ontvangst
  • 10.00u: plenair deel met keynote + 2 inspirerende cases
  • 10.30u: infomarkt + netwerkmoment

Het netwerkmoment gaat door bij HoGent in de Foyer in gebouw D (Campus Schoonmeersen | Voskenslaan 270, 9000 Gent). De campus is op wandelafstand (500m) van het station Gent Sint-Pieters. Parkeren op de campus is moeilijk, maar je kan je voertuig zeker kwijt in de betaalparking onder het Gent Sint-Pietersstation.

INSCHRIJVEN KAN TOT MAANDAG 22 OKTOBER VIA DEZE LINK!

Green Deal bedrijven en biodiversiteit

Afbeeldingsresultaat voor green deal bedrijven inschrijven

Enkel deelnemers aan de Green Deal bedrijven en biodiversiteit kunnen deelnemen aan dit event. Deze Green Deal werd in september gesloten tussen de Vlaamse overheid en maar liefst 114 bedrijven en organisaties. 

Samen zullen ze de komende drie jaar de biodiversiteit op heel wat bedrijfsterreinen verhogen. Meer informatie over de Green Deal vindt u hier.

U kan nog instappen in de Green Deal tot eind 2018. Meer informatie over een deelname vindt u hier.  


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *